Het reinigen van uw gevel is een vervelend en noodzakelijk klusje. Als u het doet, doe het dan goed en voorkom dat het binnen de kortste keren weer vies is. CleanTechNoord helpt u hierbij en voorkomt, door middel van nanotechnologie, dat u binnen een paar jaar weer opnieuw aan de slag moet.

Hoe werkt CleanTechNoord? We beginnen met een inspectie van uw gevel en adviseren u over de beste technieken. Als u dat wenst, brengen wij een offerte uit.

Een behandeling van uw gevel begint met het verwijderen van de zogenoemde atmosferische vervuiling. De oppervlakte wordt goed schoongemaakt: bepleistering, geschilderd hout, gevelpanelen, trespa, etc.

Langdurig schoon met coating
Hierna moet de gevel enkele uren drogen. Als het goed droog is, is het tijd om de nanocoating aan te brengen. Het aanbrengen van de coating kan dus alleen bij droog weer.

Deze coating is water- en vuilafstotend. Dit betekent dat uw gevel lang schoon blijft en u uw onderhoudskosten verlaagt. Het voorkomt namelijk de aangroei van alg en mos. Door de beschermlaag kan vocht niet meer intrekken wat ook isolerend werkt.