Wij zijn geen schoonmaakbedrijf met emmer, spons en zeepsop. Wij staan schoonmaakbedrijven bij om alle uitdagingen aan te gaan. We leveren alle materialen, adviseren, organiseren en werken met kundige schoonmaakbedrijven samen om elke schoonmaakklus perfect uit te voeren.

We gebruiken reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en onschadelijk voor mens en milieu. In ons werk proberen wij onze omgeving zo min mogelijk te belasten. Want duurzaamheid is samen met veiligheid en kwaliteit een belangrijk uitgangspunt in ons werk.

Duurzaam betekent voor ons ook het verhogen van rendement, het voorkomen van schade en het verbeteren van processen. Want wij zien in de praktijk keer op keer dat het haperen of stilvallen van bedrijfsprocessen, en onnodige onderhoudskosten, voorkomen kunnen worden. Alleen door de juiste reiniging en het beste onderhoud.

CleanTechNoord werkt met ervaren specialisten die allemaal hun sporen hebben verdiend. Of het nu gaat om reinigingen, waterbehandelingen of procesbeheer. Neem contact met ons op om uw vraagstuk met ons door te nemen.

 

Met wie werken we samen?

 

Schoonmaakbedrijf
Weel schoon
        www.weelschoon.nl         Door een innovatieve, efficiënte en kleinschalige organisatie een maximale poetskracht.
               
 WaterbehandelingAAWATER         www.aawater.nl
        Voor veilig en duurzaam schoon water